Fyllda av aktiviteter, upplevelser & njutning


Facebook


Instagram


Följ oss?


Två Halvöar

Fyllda av aktiviteter, upplevelser & njutning

Stränder

Sandhamn Hallands Väderö

Gör som lokalbon och ta båten över till Hallands Väderö. Här kan du kombinera sol och bad på fina sand och grässtränder med vandring och krabbfiske. Ta med dig fikakorgen eller köp fika och glass i den lilla kiosken i Sandhamn.
På Kartan

Kvickbadet

Höganäs egen citybeach. Storgatan leder ner till Kvickbadet som ligger i anslutning till hamnen och dess utbud av restauranger. Här finns en lång sandstrand, badbrygga, lekplats, toalett och duschar.
På Kartan

Farhultsbaden

I Farhult finns en långgrund härlig sandstrand, området är mycket barnvänligt. På Farhultsbadet finns toalett och dusch. I anknytning till badplatsen finns också ett utegym och en grillkåta samt en lekplats.
På Kartan

Havsbaden

Stranden utanför Ängelholm sträcker sig från Sibirien i söder till Vejbystrand i norr. Mjuka klitter, sköna dynlandskap och vacker strandhed. Långgrund sandstrand med revlar.
På Kartan

Margereteberg

Margeretebergs badplats norr om Höganäs har en härlig sandstrand, grillplats, toalett och soldäck.
På Kartan

Segelstorpsstrand

Packa picknickkorgen och ta dig till Segelstorps långa fina långgrunda sandstrand. Perfekt för små barn! Här kan du njuta av en fantastisk utsikt över Kullahalvön och slappna av vid en av Bjärehalvöns skönaste stränder.
På Kartan

Ängelsbäcksstrand

Ängelsbäcksstrand angränsar till Segelstorpsstrand och bjuder på samma magiska utsikt över Skälderviken. Sandstranden är långgrund vilket är perfekt för barnfamiljen, här finns också en trevlig brygga.
På kartan


Bryggor

Morgonbryggan Torekov

“Finare” brygga kan du inte bada från i Sverige. Ta på dig din tjusigaste badrock (gärna med patina) och ta ett morgondopp innan du handlar frukostfrallorna på Parkis.
På Kartan

Klitterhusbryggan

Intill Klitterhus i Havsbaden hittar du den populära bryggan med dusch och toaletter i anslutning. Bryggan är även anpassad för personer med funktionsnedsättning.
På Kartan

Bryggan vid Kvickbadet

Här samlas lokalbor och besökare för ett morgondopp året om. Vinterbad och bastu och på sommaren finns här rutschkanor för alla åldrar.
På Kartan


Klippbad

Hovs Hallar

Hovs Hallar naturreservat är det brantaste kustpartiet på Bjärehalvön och har beskrivits som sagolikt, nästan utomjordiskt. Här finns härliga klippstränder och perfekt snorkel och dykvatten.
På Kartan

Kullaberg

Ta på dig vandringskängorna och ge dig ut på upptäcktsfärd efter en egen badvik längs med Kullabergs dramatiska kust. Klipporna vid Ablaham erbjuder hisnande dyk ner i kristallklart vatten och är en perfekt utgångspunkt för dyk.
På Kartan


Sjöar och vattendrag

Västersjön

En alpsjö i miniformat. Soliga dagar vilar solen över bokskogen runtomkring och gör vattnet inbjudande spegelblankt. Här går det även bra att fiska.
På Kartan

Laxtrappan

I Munka Ljungby hittar du den brusande laxtrappan, en pärla med näckenkänsla. Här går det utmärkt att både bada i laxtrappan och duscha i fallet. Parkering finns i närheten och med cykel tar man sig ända fram till fallet.
På Kartan

Översätt sidan