Fyllda av aktiviteter, upplevelser & njutning

Play Video

En upplevelse på Två Halvöar i julens tecken

Information

En upplevelse på Två Halvöar som går i julens tecken med fokus på brända mandlar, julshopping och rykande glögg – ett sätt att komma in i julkänslan på riktigt helt enkelt!

Hos oss på Två Halvöar finns det många härliga platser att njuta av julen på. Starta helgen med att uppleva “Vinter på Norrviken” på underbara Bjärehalvön. Trädgårdarna är klädda i magisk vinterskrud och 1000-tals glimrande ljus visar vägen genom parken där ni kan stöta på förtrollande eldshower, den drömlika utställning “Ovan molnen” och vem vet, kanske dyker tomten upp? Efter en god natts sömn i Båstad åker ni utvilade vidare till Ängelholm för att införskaffa både de mjuka och hårda klapparna. I Ängelholms stadskärna fångas verkligen essensen av julkänsla. Strosa lugnt runt i den mysiga stadskärnan och låt alla dina sinnen omfamnas av julkänsla och besök en härlig mix av butiker för julshopping. På kvällen är det dags för lite högre tempo då Hotell Erikslund bjuder upp till julshow med mycket skratt och utsökt julmat.

För att avsluta helgen åker ni ut till Kullabergs spets för att besöka den anrika fiskebyn Mölle och gå på Julmarknad på populära Mölle Krukmakeri. Njut av en varm soppa runt det mysiga uteköket, kika in i drejstudion och shoppa handgjord keramik direkt från verkstaden, här finns julklappar till hela tjocka släkten. Till sist åker ni upp till toppen av Kullaberg och Kullens Fyr för att ordna det obligatoriska julkortet, och vad passar bättre som motiv än Norra Europas starkast lysande fyr…en riktig julstjärna!

Låter inte detta som en perfekt spenderad julhelg, det tycker i alla fall vi!

Galleri

Packlista

Tygpåsar för shopping
Varma kläder

Förkunskaper

Inga
Please set Geocoding API key before using this widget.