Fyllda av aktiviteter, upplevelser & njutning

Privacy policy

När du skickar ett meddelande, gör ett köp eller ber om en offert på tvahalvoar.se samlar Två Halvöar in de uppgifter som du fyller i formulären. Uppgifterna kan vara namn, telefonnummer,  e-postadresser, adresser, IP-adresser samt övrig information som anges i fritextfällt.

Två Halvöar samlar också in personlig data via verktyget  Google Analytics som mäter hur besökare rör sig och använder tvahalvoar.se

 

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

Två Halvöar använder personuppgifter för att kunna möta besökarens behov och skapa en så god upplevelse av tvahalvoar.se som möjligt. Vid anmälan till våra näringslivssammankomster använder vi personuppgifter för kunna boka lokal, mat och andra områden som krävs för att hålla en hög kvalitet. Före, under och efter Två Halvöars sammankomster används personuppgifter för att ta kontakt, fakturera och bidra till statistik i syfte att utveckla dessa tillfällen.

De e-postadresser som samlas in på de dedikerade formulärfälten används för att göra utskick av nyhetsbrev.

Om du är bosatt i Europa har du rätt att få tillgång till personlig information vi har om dig och att be att din personliga information korrigeras, uppdateras eller raderas. Om du vill utöva denna rätt, vänligen kontakta oss via kontaktinformationen längst ner på denna sida.

 

5.1 Nyhetsbrev
Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte.
Vi använder för utskick av nyhetsbrev.

5.2 Rätten till tillgång
Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.

5.3 Rätt till rättelse 
Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

 5.4 Rätten att bli glömd
Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

5.5 Ansvarig för dataskydd
Två Halvöar är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i webbutiken och ser till att reglerna efterföljs.

5.6 Så skyddar vi dina personuppgifter
Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt.

Denna webbplats använder cookies. Cookies är små textfiler som lagras på datorn hos alla som besöker vår sida via webbläsaren.

Cookies tillåter bastad.com att förse användare av denna webbplats med ytterligare tjänster som inte skulle vara möjliga utan användning av sådana filer.

Cookies gör det möjligt för oss att optimera information och kampanjer på vår webbplats på ett sätt som är anpassat för den specifika användaren. Cookies tillåter oss, som har nämnts på annat håll, att känna igen användare som besöker vår webbplats. Cookies är utformade för att göra vissa tjänster och funktioner enklare. Till exempel gör cookies det möjligt så att användare inte behöver mata in sina uppgifter varje gång de besöker vår webbplats eftersom denna information kan lagras i cookien på användarens dator.

Användare kan förhindra vår webbplats från att använda cookies genom att ändra inställningarna i sin webbläsare för att neka alla framtida cookies. Cookies som redan har skapats kan raderas när som helst via webbläsarinställningarna eller genom andra program. Om cookies är inaktiverade kan det hända att vissa webbplatsfunktioner inte fungerar optimalt.

Du kan läsa mer om cookies här:  https://www.pts.se/en/privat/internet/integritet/kakor-cookies/

Översätt sidan