Fyllda av aktiviteter, upplevelser & njutning

Play Video

Mats Två Halvöar – Motorcykel, bad och ostron

Information

Den här upplevelsen är inspirerad av Mats som driver Garage Bar i Höganäs, Mats är född och uppvuxen i Bräcke nära Bunnby på Kullahalvön och har bott här hela sitt liv.

Avståndet är aldrig långt på Två Halvöar och motorcykel är ett utmärkt sätt att ta sig runt. Upplev blomstrande gula rapsfält och skirt gröna träd från sadeln. -”Det är livet på Jorden” menar Mats.

Mats beskriver vidare de många badplatserna och hur fantastiskt det är att kunna hoppa direkt i vattnet från en klippa.

Trädgården på Skäret utgör första stoppet på turen där Mats gärna njuter av ostron eller en bit ost i solen. Verksamheten beskrivs som opretentiöst och att kvaliteten lyser igenom hela vägen. – ”Det är fantastiskt att sitta där i solen ett tag och bara njuta av livet.” Säger Mats.

Mats Beskriver hur människorna och entreprenörernas passion som bidrar till att Två Halvöar är en så fantastisk plats. Passionen som visas är signifikant för området.

Motorcykeln tar oss vidare ut på Kullahalvön genom pittoreska byar och avslutas på väl omnämnda restaurangen Holy Smoke BBQ.

Två Halvöar upplevs bäst på plats och lämpar sig utmärkt för weekend på motorcykel, cykel eller med bil. Bra boende fantastisk natur och välsmakande mat.

Galleri

Packlista

Hjälm
Badkläder

Förkunskaper

Please set Geocoding API key before using this widget.

Har du en fråga?