Fyllda av aktiviteter, upplevelser & njutning

Stilla dina sinnen på Två Halvöar

Information

Efter en fullspäckad sommar med besök hos släkt och vänner, resor och olika aktiviteter är hösten och vintern tiden att ta hand om sig själv. Två Halvöar är den perfekta platsen för mindfulness och återhämtning. Ta en weekend på Två Halvöar för både kropp och själ.
Börja din weekend på Hotell Rusthållargården som ligger i den pittoreska byn Arild. Iklädd morgonrock tar du dig ner genom byn. ner till havet för att plocka din tång som du sedan använder i ett mjukgörande fotbad i spaloungen. Här vilar du dina sinnen och ger din kropp och själ möjlighet till återhämtning innan ni avnjuter en god lunch tillagad på lokala råvaror i den ljusa matsalen. Därefter tar du dig ut på Kullaberg där du använder naturen för ditt Yogapass. Att kombinera vandring, yoga och andningsövningar med att vara i naturen är bland det bästa vi kan göra för att främja hälsa, välmående och känsla av frihet. Är du nybörjare och vill ha guidning kan du boka in dig på Yogatrekking tillsammans med Tin Josefsdotter från Yogavänner. Därefter varvar ni ner ytterligare med bad i rusthållargårdens relaxavdelning innan det är dags för middag och därefter sjunka ner under varma duntäcken för en skön natts sömn.
Dagen därpå tar ni er vidare med bil mot Djurholmens strövområde, som klassas som ett så kallat tyst område, där det råder naturlig tystnad. En perfekt plats för återhämtning, mindfulness och förmidagens aktivitet, Skogsbad. Skogsbad handlar inte om bad i sin ursprungliga bemärkelse utan om att bada våra sinnen i skogen. Skogsbad eller Shinrin-Yoku som är det ursprungliga Japanska namnet betyder på ett ungefär att bada sina sinnen i skogens atmosfär. Vill du ha hjälp och guidning i ditt Skogsbad så anordnar Catarina Stenmo som driver Grönt och lugnt, Skogsbad på denna plats. Därefter tar ni er vidare för en god lunch på Strandhugget i Vejbystrand med fantastisk utsikt över havet.
Därefter kör du vidare mot Båstad och checkar in på Skansen hotell. Ta en lång promenad längs med kusten innan ni upplever Skansens spa där du njuter av bad i olika poler och spabehandlingar. Därefter avnjuter ni en god middag i hotellet förstklassiga restaurang innan ni kryper ner i sköna sängar.
Börja morgonen med ett dopp i havet från hotellets kallbadhus som ett perfekt avslut på denna helg som lämnar din kropp med en skön känsla länge.

Galleri

Packlista

Vandringskängor
Ryggsäck
Vattenflaska
Badkläder

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs. Kan boka in guider både får Yogatrekking och Skogsbad.
Please set Geocoding API key before using this widget.

Har du en fråga?