Fyllda av aktiviteter, upplevelser & njutning

En weekend fylld av både kalla och varma ögonblick

Information

Vissa bastar innan, andra är mer hardcore och går direkt i vattnet. Har du inte provat att vinterbada ännu så är det denna vinter det ska ske och vi har fantastiska badmöjligheter på våra Två Halvöar med en över 20 mil lång kustremsa, så varför inte utnyttja det året om?

Utmana familj eller vänner på en kallbad-weekend ni sent kommer glömma. Påbörja helgen på Hotell Skansen i Båstad för en mjukstart i kallbadandet, här finns nämligen en rykande varm bastu precis i anslutning till det isande kalla havet. Njut av god mat och dryck samt en mjuk säng innan ni dag två beger vidare mot Ängelholm för en aktiv vinterdag. Om vädret tillåter åker ni skridskor på någon av alla de vackert belägna sjöar runt Ängelholm: Danskesjön, Tåstarps Backaväg i Munka-Ljungby eller Västersjön för att nämna några. Är det mildare klimat, frukta inte, det innebär ju bara att vattnet är mer behagligt och ni kan ströva runt i Kronoskogen som är ett strandskogsområde med kustdynlandskap och flera vandringsslingor. De som vill visa sig tuffa kan hopp i havet för ett bad i nära anslutning och stoltsera med att ha kallbadat i berömda Skälderviken.

På eftermiddagen anländer ni till Höganäs för att checka in på något av de mysiga hotellen i staden. Kvällen börjar i hamnen, närmare bestämt på Kvickbadet där ni har bokat en alldeles egen bastu precis vid havet. Här kan ni slappna av med iskall medhavd dryck och rofyllt blicka ut över sundet och det glittrande skenet från andra sidan sundet samtidigt som ni kallbadar i eget tempo. När ni känner er klara ligger restaurang Bryggan bara ett stenkast bort där ni rundar av kvällen med en enastående middag i trivsam miljö.

Efter denna weekend kommer ni ha en fantastisk frisk känsla i både kropp och knopp, det är sånt som kallbad gör med en!

Galleri

Packlista

Mössa att ha under kallbad
Badkläder
Mysig handduk

Förkunskaper

Inga
Please set Geocoding API key before using this widget.

Har du en fråga?