Fyllda av aktiviteter, upplevelser & njutning

Fågelviken Mölle

Badplats i Mölle, Fågelviken Fågelviken är en av Mölles två badplatser. Här finns klippor, gräsmatta, liten sandstrand, grillplats, och toalett. Det finns också lekplats med en sandlåda på gräsmattan. 500 meter bort ligger Mölle hamn med ett antal trevliga restauranger.

Kvickbadet – Höganäs citybeach

Kvickbadet Höganäs Skåne

Ligger i småbåtshamnen i Höganäs Höganäs citybeach – placerad vid småbåtshamnen i Höganäs, med närhet både till restauranger och centrum. Här finns en stor gräsmatta, sandstrand, brygga och soldäck.

Farhultsbaden

Farhultsbaden har en fin långgrund sandstrand för hela familjen. Kullabygdens mest barnvänliga strand. Här finns bra parkeringsmöjligheter, lekplats, grillplats, utegym och tillgänglighetsanpassad toalettbyggnad med utedusch. Med sitt nordvästläge har badplatsen kvällssol på sommaren vilket gör den till en favorit för långa sena eftermiddagsbad.

Strandbaden Höganäs

Badplatsen ligger mellan Nyhamnsläge och Höganäs i Höganäs kommun. Stranden är 700 m sandstrand med inslag av sten med en lekplats mellan Nyhamnsläge och Höganäs.

Segelstorpsstrand

Segelstorpsstrand bjuder på långgrund och barnvänlig sandstrand. Här kan du låta pulsen vila till utsikten över Kullahalvön och ta ett dopp i en av halvöns skönaste stränder.

Skansenbadet

Skansenbadet badplats Båstad

Upplev en av Båstads vackraste stränder som ligger centralt och precis nedanför stadens puls och tennisbanor. En långgrund sandstrand med brygga, kiosk och parkeringsplats och nödvändiga faciliteter i närheten. Precis ovanför stranden ligger Båstad tennisarena.

Har du en fråga?