Fyllda av aktiviteter, upplevelser & njutning

Klitterhus strand

Här möts du av sex kilometer lång sandstrand. Redan på 1800-talet började Ängelholm bli känt som brunns- och badort, och många vallfärdade hit för att njuta av klart vatten, långgrunda stränder och svalkande dopp. Parkering, restaurang, toaletter finns vid stranden. Livräddare finns på plats varje dag under sommartid.

Snorkla på Ransviks Havsbad

Vid foten av Kullaberg ligger detta klippiga havsbad inbäddad bland grönska och omsluten av berget. En historisk badplats med Sveriges bästa snorkelvatten enligt vissa. Det var här Synden i Mölle en gång myntades, då män och kvinnor började bada tillsammans i randiga baddräkter och folk från hela världen kom på besök. Ett bad här är […]

Farhultsbaden – Det perfekta familjebadet

Farhultsbaden för tankarna till sydliga vidder. Detta långgrunda havsbad är perfekt för barnfamiljen eller för den som vill pressa i solen! Här finns all service du behöver för en heldag på stranden. Låt barnen springa runt medans du njuter av en bra bok eller korsord!

Segelstorpsstrand

Segelstorpsstrand på Bjärehalvön är en trevlig sandstrand som är långgrund och barnvänlig. Här kan du låta pulsen vila till utsikten över Kullahalvön och ta ett dopp i en av halvöns skönaste stränder.